L'escoleta

Els espais

Niu
El Niu - Nest
El Niu és un espai bonic i ple de pau i calma on els bebès poden explorar i sentir-se segurs.
Activitats sensorials
El Cau - Den
El Cau és un món que invita a l’exploració i el joc creat especialment per als infants d’entre 12-15 mesos a 3 anys.

Els ambients

Tots els ambients són de lliure circulació, els infants decideixen segons els seus interessos, d’aquesta manera aniran descobrint de manera lliure la seva personalitat basada en els seus gustos i preferències.

A més a més, els materials i joguines disponibles en cada ambient aniran rotant per a poder oferir varietat sense sobreestimular.

39D1C34E-81EA-41B8-A347-71A411C7BD19
Ambient de fer i desfer
Make and unmake.
Construir, deconstruir, enfilar, muntar, crear, imaginar… Utilitzem el nostre cos i la nostra imaginació jugant sols o acompanyats.
Família
Les nostres famílies
Our families.
Un racó on els infants podran veure fotografies de les seves famílies. També podreu deixar-los notes, dibuixos o qualsevol cosa que els pugui acompanyar i sentir-se a prop vostre.
Sorrall
El jardí
Garden.
El pati de l’escoleta està sempre obert: és un espai de joc lliure amb diferents opcions per a tots els gustos, un indret on prendre l’aire, esvair-se i socialitzar.
5A4BECEB-E9B4-4FCA-AB2D-4EAFB587D8D5
L'atelier
Un ambient d’expressió i creació artística on disposen de diferents materials i estris per a representar tot allò que vulguin comunicar, sense directrius ni imposicions. La creativitat no té límits!
F09D27CB-9109-476D-BB37-EC4AFFB97DAC
La caseta
Cottage.
El joc simbòlic en estat pur. Un espai on representar rols i jugar sense límits ni estereotips: puc ser el que vulgui ser.
Hort
L'hort
Vegetables patch.
Ens apropem a la natura: cultivem verdures, hortalisses, aromàtiques i petites fruites que ens mengem un cop estan a punt.
Joc sensorial
Ambient de llums i ombres
Lights and shadows.
Un espai d’expreimentació amb materials translúcids, colors, llums… Una atmòsfera especial que estimula el sentit de la vista, entre d’altres.
placeholder
Ambient de la calma
Relaxing corner.
Un espai on relaxar-se, retrobar-se i tornar a la calma. O simplement gaudir d’un temps de tranquilitat per a un mateix.
DE169FB0-C43E-440C-B27F-ABB550C07AAE
La biblioteca
Library.
La màgia dels contes i el seu coneixement és sempre present: podem llegir, mirar les imatges, escoltar, notar textures… En aquest ambient vivim mil aventures extraordinàries.
Menjador
El menjador
Dining area.
L’ambient socialitzador per excel·lència, on també desenvolupem la nostra autonomia, el gust per el menjar saludable i adquirim diferents tipus d’hàbits.
%d bloggers like this: