El Niu

El Niu és un espai bonic, ple de pau i calma on els bebès poden explorar i sentir-se segurs. En aquest espai regna la tranquilitat, el ritme diari és sense pressa i el marca l’infant, ja que els el volem oferir com una segona llar.

Cada infant és tractat amb afecte i respecte i cada detall és seleccionat tenint en compte el seu desenvolupament i les seves necessitats.

Els nostres ambients preparats tenen materials i activitats apropiades per als bebès, els hi oferim una verietat de racons en els que poden explorar en base a la seva curiositat i mobilitat, no només en base a la seva edat.

En aquest espai predominen les metodologies i materials de Maria Montessori i Emmi Pikler, ja que creiem que són ideals per aquesta etapa evolutiva.

L’edat per al programa Niu es situa des dels 4 mesos fins que l’infant camina d’una manera autònoma i segura. En aquest moment pot iniciar la seva transició cap a l’ambient del Cau.

No hi ha una rutina establerta, donat que cada infant és diferent i respectem escrupulosament els seus ritmes. Els proporcionem una atenció personalitzada, i és per això que la nostra ratio és molt més baixa que la de qualsevol escola bressol tradicional.

L’alimentació és molt important ja que durant aquesta etapa s’introdueixen molts aliments nous. La comunicació amb les famílies és diària i tenim en compte les seves necessitats, suggerències i dubtes. També tenim en compte i respectem tota classe d’opcions alimentàries.

%d bloggers like this: