El Cau

El Cau és un món que invita a l’exploració i el joc creat especialment per als infants d’entre 12-15 mesos a 3 anys.

En aquest ambient d’ordre i simplicitat, cada detall está cuidat per a satisfer el ritme d’aprenentatge dels infants. Les llums i sorolls, l’altura del mobiliari, el tamany de les cadires, la rutina del dia a dia, ha estat cuidadosament planejat per a satisfer les necessitats dels infants, mentre enforteixen el seu sentit de l’autoestima i desenvolupament òptim.

El programa Cau proporciona a l’infant un ambient segur i educatiu, que permet la llibertat de moviment dels infants i l’aprenentatge dirigit per el seu propi interès.

Els ambients de l’escoleta són simples i transmeteixen pau. Els mobles estan fets a mesura per als infants facilitant així la independència dels més petits. Els materials estan específicament estructurats per a satisfer les necessitats dels infants d’aquesta edat.

Seguint la pedagogia Reggio Emilia, es faran “provocacions/invitacions” a l’exploració amb materials o projectes sorgits dels seus interessos.

Aquest conjunt d’ambients té com a propòsit desenvolupar al máxim el seu llenguatge i la seva creativitat, juntament amb l’adquisició d’hàbits per a la indapendència i les interaccions socials.

%d bloggers like this: